null

Núria Solé

Mediadora | Advocada | Formadora
null

Toni Rius

Counsellor | Mediador | Formador

La meva activitat professional està centrada en la gestió dels conflictes, inicialment des de l’exercici de l’advocacia i posteriorment a través de la mediació i altres formes alternatives en la resolució dels conflictes. Sóc advocada pel Col·legi d’Advocats i Advocades de Barcelona i Mediadora , inscrita en el Registre de mediadors i mediadores de la Generalitat de Catalunya.

La meva formació en l’àmbit de la gestió dels conflictes ha estat:  Llicenciatura en Dret per la Universitat de Barcelona i la realització del Postgrau en Mediació per la mateixa Universitat de Dret de Barcelona. Aquesta formació alhora m’ha permès poder participar en la formació de mediadors i mediadores formant-se en els l Màsters del Consell General de l’Advocacia de Catalunya, Col·legi d’Advocats i Advocades de Barcelona i de Valencia, Coordinar e impulsar la mediació en la formació en el Institut de Seguretat Pública de Catalunya.

nsolesanosa@icab.cat

+34 619 170 233

Professionalment acompanyo a persones, parelles, famílies i grups, a gestionar i transformar els seus problemes personals i relacionals, mitjançant el Counselling i la Mediació de conflictes. Soc codirector i soci fundador d’Equip Eirene i de la plataforma de eLeaning Barakia. Formo part del Registre de Mediadors i Coordinadors Parentals del Centre de Mediació de la Generalitat de Catalunya. He coordinat i soc docent en diversos màsters i postgraus en mediació de conflictes i counselling. Col·legiat 35672 del Col·legi de Doctors i Llicenciats en Filosofia i Lletres de Catalunya. Membre Supervisor de l’Associació de Counselling Humanista de Espanya (ACHE).

Doctorant en Psicologia de la Comunicació i Canvi (UB-UAB). Llicenciat en Humanitats (Especialitzat en Estudis del pensament filosòfic i científic). Màster en acompanyament psicològic: Counselling (URL). Màster en Mediació de conflictes (UB). Màster Oficial en Societat de la Informació i el Coneixement (UOC). Psicoteràpia en Anàlisi Transaccional i Psicoteràpia Integrativa (CEP Eric Berne). Coordinació Parental (CMDP Centre d’Estudis Jurídics i Formació Especialitzada, Generalitat de Catalunya).

tonirius@eirene.cat

+34 607 351 426

Si continua navegant per aquest lloc web, accepta la utilització de galetes. Més informació.

La configuració de la política de galetes d'aquesta web està definida com a permesa, per poder oferir-li una millor experiència de navegació. Si continua utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé clica a "Acceptar" entendrem que hi està d'acord.

Tanca