MEDIACIÓ DE CONFLICTES EN L’ÀMBIT ESCOLAR

MEDIACIÓ DE CONFLICTES EN L'ÀMBIT ESCOLAR

Mapa no disponible

Data/Hora
Date(s) - 14/02/2019 - 14/05/2019
Tot el dia

Localització
On-line

Categories


Curs en xarxa (Campus Virtual)

destinataris

Docents de totes les etapes acadèmiques (infantil, primària, secundària i cicles formatius) i altres professionals vinculats a escoles i centres docents.

dates

Data inici: 14 de febrer de 2019

Data finalització: 14 de maig de 2019

Total d’hores: 130 h no presencials (opcional realitzar les 10 últimes amb classes presencials a Barcelona o Madrid).

L’alumne es programará el seu treball diari o setmanal, sempre amb l’ajuda i consell del tutor / a. La tutorització i el seguiment a l’alumnat es realitzaran mitjançant correu electrònic i l’espai del fòrum habilitat al campus virtual a aquest efecte.

Places: Mínim, 30 persones

OBJECTIUS DE L’ACTIVITAT

L’objectiu d’aquest curs és integrar els conceptes de la cultura de la pau i l’aplicació de la metodologia de la mediació en els conflictes de l’àmbit educatiu en qualsevol de les seves etapes basant-se en els principis i el procediment establerts en la Llei 5/2012 de 6 de juliol, de mediació en assumptes civils i mercantils.

CONTINGUTS DE L’ACTIVITAT

El curs s’estructura en sis mòduls principals:

El conflicte: dinàmiques i anàlisi
La mediació: etapes del procés
El / la mediador / a: característiques i qualitats de la persona mediadora
Habilitats de comunicació
Gestió emocional i presa de decisions
Implementació d’un servei de mediació en el centre educatiu

PONENTS

ANTONI RIUS CARBONELL

Doctorand en psicologia de la comunicació i canvi (UB-UAB). Llicenciat en humanitats (especialitzat en estudis del pensament filosòfic i científic). Màster en Counselling (URL). Màster en Mediació de conflictes (UB). Màster oficial en Societat de la Informació i el Coneixement (UOC). I, entre altres formacions de postgrau, cursos i especialitzacions en psicoteràpia en anàlisi transaccional i psicoteràpia integrativa (CEP Eric Berne) i coordinació parental (Centre de Mediació de Dret Privat del Departament de Justícia de la Generalitat de Catalunya i el Centre d’Estudis Jurídics i formació Especialitzada).

Professionalment acompanya persones, parelles, famílies, grups i centres educatius per gestionar i solucionar els seus problemes, mitjançant el counselling i la mediació de conflictes. Codirector i soci fundador de l’Equip Eirene, forma part del Registre de Mediadors i Coordinadors Parentals del Centre de Mediació de Dret Privat del Departament de Justícia de la Generalitat de Catalunya. També ha coordinat i és docent en diversos màsters i postgraus en mediació i counselling. Col·legiat CDL 35672. Soci de l’Associació de Counselling Humanista d’Espanya (ACHE).

NÚRIA SOLÉ SANOSA

Advocada per l’Il·lustre Col·legi d’Advocats de Barcelona, ​​postgrau en Mediació per la UB. Està inscrita en el Registre de mediadors de la Generalitat de Catalunya. Com mediadora col·labora amb l’Administració local mitjançant en conflictes familiars, comunitaris, escolars i organitzacionals. Com a docent, ha participat i participa en la formació de mediadors / es en diferents màsters impulsats pel Col·legi d’Advocats de Barcelona, ​​Col·legi d’Advocats de València, Consell General de l’Advocacia de Catalunya i Col·legi de Doctors i Llicenciats de Catalunya. Participa a la formació en mediació a l’Institut de Seguretat Pública de Catalunya. Ha realitzat diverses formacions en gestió alternativa de conflictes a l’Escola d’Estiu organitzada per l’CDLC per a docents. Codirectora i sòcia fundadora de l’Equip Eirene.

INSCRIPCIÓ

Col·legiats: 450 €

Formulari d’inscripció de col·legiats

No col·legiats: 520 €

Formulari d’inscripció de no col·legiats

Per formalitzar la inscripció cal:

  • Omplir la fitxa del participant.
  • Emplenar l’autorització del Reglament General de Protecció de Dades.
  • Abonar l’import de l’activitat.Només per als professors de nivell no universitari: presentar un certificat del centre on es presta servei com a docent, signat pel director o secretari o qualsevol altre document acreditatiu sempre que especifiqui la categoria laboral per obtenir el certificat degudament diligenciat pel Ministeri d’Educació i formació Professional.

CRÈDITS

S’han sol·licitat 13 crèdits al Ministeri d’Educació i Formació Professional (pendents d’aprovació).

Per obtenir el certificat degudament diligenciat pel MEC cal ser professor de nivells no universitaris.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Contacte
  • Via Laietana, 15 4r 2ª 08003 Barcelona
  • info@eirene.cat | https://eirene.cat
  • Mòbils: 607 351 426 | 619 170 233
  • Tel. 933 803 496
  • FORMULARI DE CONTACTE
Newsletter Equip Eirene