Toni Rius Carbonell

T’acompanyaré a gestionar i transformar adequadament allò que t’amoïna!
Acompanyar ve del llatí cum-panis, i el seu significat simbòlic té relació amb el que podríem expressar com “menjar pa junts”, asseure’ns a la taula emocional i de sentit vital de cadascú i intercanviar tot allò que hi hagi en ella: sentiments, desitjos, preocupacions, pèrdues, recursos i esperances.

Experiència vital des del 1959! Doctorant en Psicologia de la Comunicació i Canvi (UB-UAB), Llicenciat en Humanitats (Especialitzat en Estudis del pensament filosòfic i científic), Màster en Counselling (URL), Màster en Mediació de conflictes (UB), Màster Oficial en Societat de la Informació i el Coneixement (UOC), i, entre d’altres formacions de postgrau, cursos i especialitzacions: en Psicoteràpia en Anàlisi Transaccional i Psicoteràpia Integrativa (CEP Eric Berne), i Coordinació Parental (Centre de Mediació de Dret Privat del Departament de Justícia de la Generalitat de Catalunya i el Centre d’Estudis Jurídics i Formació Especialitzada).

Professionalment acompanyo a persones, parelles, famílies, grups, empreses i organitzacions, a gestionar, transformar i solucionar els seus problemes, mitjançant el Counselling i la Mediació de conflictes. Soc Codirector i soci fundador de l’Equip Eirene, i formo part del Registre de Mediadors i Coordinadors Parentals del Centre de Mediació de Dret Privat del Departament de Justícia de la Generalitat de Catalunya. També he coordinat i soc docent en diversos màsters i postgraus en mediació i counselling. Col·legiat 35672 del Col·legi Oficial de Doctors i Llicenciats en Filosofia i Lletres i en ciències de Catalunya. Membre de l’Associació de Counselling Humanista de Espanya (ACHE).