Toni Rius Carbonell

Què vull transmetre’t?

De vegades vivim moments complicats i difícils de gestionar, ja sigui amb nosaltres mateixos (pressa de decisions importants, processos de dol, angoixa per canvis, separació i divorci, tristesa o pèrdua del sentit vital); o en la relació amb els altres (conflictes i desavinences amb la parella, amb membres de la família, socis, amics o companys de feina), on necessitem ajuda per gestionar-ho i solucionar-ho adequadament.

Però no sempre tenim algú de confiança amb qui compartir autènticament (qui ens entengui, ens escolti sense judicis morals i ens accepti incondicionalment).

Malgrat que el nostre entorn proper sigui fins i tot ampli, ens podem sentir massa sols i adonar-nos que necessitem a un professional (counsellor o mediador), que ens acompanyi adequadament a solucionar allò que ens amoïna i no ens deixa gaudir plenament del nostre dia a dia.

Així doncs, t’ofereixo d’acompanyar-te per treballar junts i arribar a que et sentis de la manera que sempre has volgut i que en aquest moment necessites, assegurant-nos de realitzar canvis personals positius, amb objectius concrets a assolir, que perdurin en el temps i que quedin integrats (counselling); i, de ser el cas, de gestionar i transformar els conflictes i desavinences (mediació) amb les persones que t’envolten en qualsevol àmbit de la vida quotidiana.

T’acompanyaré a gestionar i transformar adequadament allò que t’amoïna!
Acompanyar ve del llatí cum-panis, i el seu significat simbòlic té relació amb el que podríem expressar com “menjar pa junts”, asseure’ns a la taula emocional i de sentit vital de cadascú i intercanviar tot allò que hi hagi en ella: sentiments, desitjos, preocupacions, pèrdues, recursos i esperances.

Les meves acreditacions

Experiència vital des del 1959! Doctorant en Doctorat Psicologia de la Comunicació i Canvi (UB-UAB), Llicenciat en Humanitats (Especialitzat en Estudis del pensament filosòfic i científic), Màster en Counselling (URL), Màster en Mediació de conflictes (UB), Màster Oficial en Societat de la Informació i el Coneixement (UOC), i, entre d’altres formacions de postgrau, cursos i especialitzacions: en Psicoteràpia en Anàlisi Transaccional i Psicoteràpia Integrativa (CEP Eric Berne), i Coordinació Parental (Centre de Mediació de Dret Privat del Departament de Justícia de la Generalitat de Catalunya i el Centre d’Estudis Jurídics i Formació Especialitzada).

Professionalment acompanyo a persones, parelles, famílies, grups, empreses i organitzacions, a gestionar, transformar i solucionar els seus problemes, mitjançant el Counselling i la Mediació de conflictes. Soc Codirector i soci fundador de l’Equip Eirene, i formo part del Registre de Mediadors i Coordinadors Parentals del Centre de Mediació de Dret Privat del Departament de Justícia de la Generalitat de Catalunya. També he coordinat i soc docent en diversos màsters i postgraus en mediació i counselling. Col·legiat CDL 35672. Associat Associació de Counselling Humanista de Espanya (ACHE).

 

 

 

Language »