Toni Rius Carbonell

Què vull transmetre’t?

Hi ha moments en que ens hem d’atrevir a dir que ja n’hi ha prou, que la vida és massa curta per estar lluitant i lluitant amb el nostre jo interior dia rere dia. A vegades pot semblar-nos que no hi ha escapatòria i que així és la vida, però això no és així! Sí, la vida és complexa i difícil a vegades, i sí, les coses no sempre surten bé o d’acord amb el nostre pla; però no, aquestes coses, aquest desencants, no tenen per què tenir l’última paraula sobre com ens sentim respecte a nosaltres mateixos, amb la relació amb els altres i amb el nostre lloc en el món.

Podem sentir-nos bé amb nosaltres mateixos, podem gaudir la vida i tenir relacions properes, íntimes, mútuament gratificants i satisfactòries.

Tots tenim un crític interior a qui sovint li agrada passejar-se entre els nostres pensaments i dir-nos tota mena de coses per fer-nos sentir deprimits, desanimats, enfadats, ansiosos, insegurs, febles, petits, sense importància, insignificants i, fins i tot i de vegades, inútils.

Però ja n’hi ha prou. És hora de posar límits a aquest crític intern i demostrar-li que en realitat estem per sobre les mentides que ens ha fet creure sobre allò que ens ha condicionat i condiciona el nostre desenvolupament com a éssers humans.

Així doncs, t’ofereixo de treballar junts perquè et sentis de la manera que sempre has volgut, assegurant-nos de realitzar canvis personals positius que perdurin en el temps, que quedin integrats, i, de ser el cas, de gestionar i transformar els conflictes amb les persones que t’envolten en qualsevol àmbit de la vida (parella, família, espai laboral o professional, veïnatge, etcètera).

També pot ser, a vegades, que les persones sentim que necessitem parlar amb un professional de l’acompanyament o un terapeuta, però no estem segurs de la raó precisa o el problema específic, sinó que simplement saben que no ens sentim bé, o estressats, tristos, ansiosos, atemorits, solitaris, o bé saber que només volen més de nosaltres mateixos, les nostres relacions i les nostres vides en general.

Decidir què hi ha quelcom que ens fa sentir malament, amb nosaltres mateixos o amb la relació amb els altres, i voler treballar per gestionar-ho i solucionar-ho és motiu suficient per iniciar un procés d’acompanyament amb un professional que ens ajudi a aconseguir-ho.

Les meves acreditacions

Experiència vital des del 1959!  Doctorant en Psicologia de la Comunicació i Canvi (UB-UAB), Llicenciat en Humanitats (Especialitzat en Estudis del pensament filosòfic i científic), Màster en Counselling (URL), Màster en Mediació de conflictes (UB), Màster Oficial en Societat de la Informació i el Coneixement (UOC), i, entre d’altres formacions de postgrau i especialitzacions, en Psicoteràpia en Anàlisi Transaccional (CEP Eric Berne). Professionalment soc Co-director i soci fundador de l’Equip Eirene, i estic inscrit en el Registre de Mediadors i Coordinadors Parentals del Centre de Mediació de Dret Privat del Departament de Justícia de la Generalitat de Catalunya. També dirigeixo, coordino i soc docent en diversos màsters i postgraus en mediació i counselling.

Language »

Si continua navegant per aquest lloc web, accepta la utilització de galetes. Més informació.

La configuració de la política de galetes d'aquesta web està definida com a permesa, per poder oferir-li una millor experiència de navegació. Si continua utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé clica a "Acceptar" entendrem que hi està d'acord.

Tanca